Vloggen, want liever tv dan een boek, toch?
Vloggen is razend populair. Niet zo gek, niet voor niets zitten mensen 's avonds op de bank liever met de tv aan dan met een boek op schoot. Het kijken van beeld is makkelijker en minder inspannend. En dus de perfecte manier om jouw doelgroep, en dus klanten, te bereiken.

Maar is het leuk? Ik vind van wel! Maar ik kan me voorstellen dat jij misschien geen tijd hebt, geen inspiratie, of omdat je simpelweg betere dingen te doen hebt. Dat snap ik best. Maar overweeg dan zeker een vlog-abonnement.

Bloggen versus vloggen
Je mag het ontkennen, maar ik weet 99,9% zeker dat je al een blik hebt geworpen op de prijzen hier aan de rechterkant. Misschien heb je dat ook al gedaan bij het blogabonnement. Vroeg je je toevallig af waarom vloggen duurder is dan bloggen? Zo niet, dan leg ik het toch uit. Ha!

Bloggen is een activiteit die ik thuis achter mijn laptop kan doen. Als ik voor jou ga Vloggen zal ik fysiek aanwezig moeten zijn op de vooraf bepaalde locatie. Dit kost uren. Het aantal uren dat ik maak verschilt per blog. Wil je bijvoorbeeld een vlog van een 2-daags evenement of alleen een kantoorfilmpje met een interview? Daarnaast is het editen van beeldmateriaal meer werk dan schrijven.

Maar hé, daar krijg je ook wat voor terug: bezoekers, kijkers en klanten! Interesse in het vlog-abonnement of wil je meer informatie? Wees dan niet bang om op de onderstaande button te klikken.  

Tarieven

Eenmalige Vlog
 €499* 
Met een maximum van vier 
fysiek aanwezige uren

 Vaker een vlog
0 tot 10 uren per maand: €650*
10 tot 20 uren per maand: €1050*
20 tot 30 uren per maand: €1450*
30+ uren per maand: vanaf €1950*
Editen per vlog: €150*


* Genoemde bedragen
zijn exclusief reiskosten & BTW