Smartphone- én Googleproof
Een website die smartphoneproof en Googleproof moet zijn. Deze huidige veranderingen, waar je als ondernemer eigenlijk niet onderuit komt (laten we eerlijk zijn), zijn natuurlijk het perfecte moment voor een frisse wind door de website. Want webteksten zijn naast een visitekaartje ook een marketingtool. Dus gebruik ze vooral om die (aanstaande) klanten te triggeren, te overtuigen, en ze aan te zetten tot actie!

Een goed begin is het halve werk! (en cliché's zijn er niet voor niets..)
Heb je al een website met een tekst waar je tevreden over bent, dan kan ik deze alleen wat aanpassen op actueel taalgebruiken en SEO. Heb je nog geen website, wil je de oude teksten niet meenemen of krijg je veel nieuwe pagina's? Dan beginnen we gewoon vanaf het begin.
Afhankelijk van het aantal pagina's die jouw website heeft of krijgt wordt de prijs bepaald.
En wel als volgt:

Website small: 10 pagina's of minder
Website medium: tussen 10 & 20 pagina's
Website large: tussen 20 & 30 pagina's
Website XL: meer dan 30 pagina's

Dit is ook leuk!
Ik denk graag met je mee over de boomstructuur van de website. Met mijn marketing & communicatieachtergrond weet ik wanneer een website goed te gebruikbaar en klantvriendelijk is. 

Dan is er ook nog...
Ontwerpen, fotografie en webdesign. Drie belangrijke aspecten die ik heel tof vind en graag over mee denk, maar in de uitvoering niet aan mij besteed zijn. Want ieder z'n kwaliteiten! Máár, heb jij behoefte aan een compleet concept zodat jij nergens meer naar om hoeft te kijken? Ik werk samen met professionele toppers die een kei zijn op dat vakgebied. Samen maken we een geïntegreerd voorstel voor je. Bel of mail gerust!

Tarieven

Actueel en SEO
Small: €275*
Medium: €375*
Large: €475*
XL: €625*

Vanaf het begin
Small: €525*
Medium: €675*
Large: €925*
XL: €1175*

Sparren/meedenken/brainstormen
€50 per uur*

Vaste projectprijs
Heb je te maken met een budgetbeperking?
Dan kunnen we ook een afspraak maken voor de gehele website. Ik maak een inschatting van mijn uren en jij laat weten wat je te besteden hebt.  Samen komen we daar wel uit, zonder onduidelijkheden achteraf.

* Genoemde bedragen zijn exclusief BTW