#6 Van baby naar dreumes

Vandaag, 15 oktober 2016, bestaat LeolighT precies 1 jaar. Happy birthday! Het was een jaar met ups en downs, met ontdekkingen, zelfontwikkeling en het zoeken en verkrijgen van de ondernemersgeest. Even een korte terugblik.  

Lees meer

#5 De writer’s block. Familie van de man met de hamer?

Vroeg of laat zal iedereen het voorbij zien of voelen komen. De writer’s block. En met iedereen bedoel ik ook iedereen. Want niet alleen de schrijvers onder ons kennen dit maar al te goed. Ik verwacht (en hoop stiekem) dat echt iedereen dit gevoel kent. Een mix van nutteloosheid, een leeg hoofd en geen inspiratie, gecombineerd met een fijne dosis voor je uit staren en/of het checken van Social Media.

Lees meer

#4 Wat betekent LeolighT eigenlijk?

Al meer dan eens heb ik de vraag gekregen waar de naam LeolighT vandaan komt. Begrijpelijk, want anders dan sommige bedrijfsnamen geeft het geen indiciatie van wat mijn werk inhoud. De naam heeft echter zeker een betekenis en sluit helemaal aan op wie ik ben. Benieuwd? Lees maar verder!

Lees meer

#3 Get in line, stay in line

Afgelopen april, toen ik nog maar 24 en zorgeloos was, heb ik mijzelf getrakteerd op de zogenaamde Business Bootcamp, gegeven door Open Circles Acadamy in Nieuwegein. Tijdens deze bootcamp, waar inderdaad die vrouw aanwezig was die riep dat het "too cold and too windy" was om in actie te komen (zie Blogs, nummer #1), leerden we ook het concept get in line, stay in line. Niet alleen een goeie levensles voor iedere ondernemer, maar voor iedereen met een ondernemend karakter..

Lees meer

#2 4 dingen die je niet mag verwachten van Social Media

Social Media is ontzettend en verschrikkelijk populair. Ik durf zelfs te wedden dat minimaal 3 mensen in jouw omgeving al wel eens hebben gezegd hoe belangrijk het voor jouw/een bedrijf is. Niet zo heel stiekem ben ik het daar natuurlijk geheel mee eens. Ik bied nota bene een Social Media Abonnement aan op mijn website. Mocht je dit abonnement overwegen, weet dan dat je het volgende er in ieder geval níet van mag verwachten...

Lees meer

#1 Bloggen is gewoon beginnen

Een maand geleden was ik aanwezig bij een congres waar we leerden om dingen gewoon aan te pakken in plaats van smoesjes te verzinnen om ze niet te doen. Als mensen zijn wij steengoed in smoesje verzinnen waarom we iets niet doen (ja, jij ook). Zo moesten we tijdens dat seminar redenen geven waarom we aan bepaalde dingen, waarvan we ze wél willen doen, niet toekomen. Natuurlijk kwamen geen tijd, geen geld en geen zin voorbij. Tot een vrouw luidkeels riep: it's too cold and too windy in Holland! Een steengoed excuus, al zeg ik het zelf! Maar ondertusen is het bijna zomer, minder koud en minder winderig buiten, dus een goed moment om te gaan doen wat ik al tijden wil. Bloggen! En dit is de eerste. ;-)

Lees meer

Zakelijk Bloggen

Of bloggen leuk is om te doen? Dat vind ik wel! Wil jij het bloggen toevoegen aan je bedrijf en mijn hulp daarbij gebruiken? Bekijk dan eens het blogabonnement.