Met teksten kun je alle kanten op!

Vind jij schrijven niet leuk, kom je er niet aan toe of vind je niet de juiste inspiratie? Geen probleem, ik help je graag.

Ik schrijf graag duidelijke, overtuigende en goed leesbare teksten. Want lezen is leuk! Als communicatiedeskundige kan ik voor jou, of samen met jou, bepalen wat de doelgroep is voor de tekst die jij nodig hebt. Hier pas ik uiteraard de tekst op aan. Gaat het om een onlinetekst? Dan gooi ik er moeiteloos wat SEO doorheen om jou en Google blij te maken.

Wat voor teksten ik kan schrijven? Artikelen voor personeelsbladen, webteksten/SEO-teksten en copy voor intranet. Maar ook brochures, folders, flyers, nieuwsbrieven, advertorials, persberichten, brieven, korte promotionele teksten en voice-over teksten passen in mijn straatje. Daarnaast doe ik de eindredactie van magazines en redigeer ik regelmatig blogs van anderen.

Onder de linkjes links van deze tekst, je had vast al gespiekt, zitten een aantal pakketten verstopt. Zit er niet bij wat je zoekt of heb je liever iets op maat? Klik dan gewoon op de onderstaande button. Of nog leuker: bel me!

Zullen we samen aan de slag?